לןגן

גזר וערמונים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 01/06/2017 | 16:50
גזר וערמונים

תקציר המתכון: תוספת נהדרת לכל מנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה

  2. 2) מכניסים את הגזר

  3. וערמונים ואת שאר הדברים, מטגנים

  4. כ5 דק⏱לאחר מכן מוסיפים את המים ומבשלים 20 דק על אש נמוכה ובסוף מוסיפים את הכוסברה

  5. ולעוד 5 דק ואפשר להגיש