לןגן

עוף עם בטטות תפוחי אדמה וערמונים בסירופ מייפל וצ'ילי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 29/05/2017 | 09:36

תקציר המתכון: עוף עם בטטות תפוחי אדמה וערמונים בסירופ מייפל וצ'ילי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוף עם בטטות תפוחי אדמה וערמונים בסירופ מייפל וצ'ילי

  2. מתכון/סיון מלול

  3. 2 קילו חלקי עוף, 3 בטטות קלופות וחתוכות, 4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים, 2 שקיות ערמונים בוואקום

  4. כוס סירופ מייפל, כוס רוטב צ'ילי, רבע כוס טריאקי, מלח ופלפל גרוס לערבב הכל יחד להניח בתבנית ולאפות על חום 200 מעלות עד שמוכן.

  5. בהצלחה לא לשכוח לתייג אותי