לןגן

דג סורימי בטעם סרטן

מאת: עינת חנניה, פורסם: 28/05/2017 | 17:58
דג סורימי בטעם סרטן

תקציר המתכון: אני אומרת תיפתחו לטעמים חדשים וכשרים!!!! טעים טעים טעים טעים.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שמים את המים עם חצי כף מלח מערבבים ומבאים לרתיחה מוסיפים את הפסטה ומבשלים .

  2. מוצאים את הפסטה ושוטפים במים קרים מסננים.

  3. בסיר אחר שמים את השמן והתיבוליות עד להמסה מוסיפים את הפסטה מערבבים טוב טוב מנמיכים אש ל5 דקות מערבבים ומכבים.

  4. במחבת שמים כף שמן זית מחממים ומוסיפים את הדג..מקפיצים או הופכים צד עד לצריבה עדינה .

  5. מגישים בצלחת פסטה ומעל את הדג בהצלחה ובתאבון..טעים!!!