לןגן

סלט קינואה עם עדשים שחורות ובטטה

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 28/05/2017 | 16:18
סלט קינואה עם עדשים שחורות ובטטה

תקציר המתכון: סלט בריאות משגע של קינואה עם עדשים שחורות ובטטה 😍😍😍

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. 1. מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות קטנות.מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מתבלים בשמן זית מלח ופלפל שחור גרוס, מערבבים היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו ואופים משהו כמו חצי שעה.

  3. 2. משרים את הקינואה במים חמים לחצי שעה מסננים ושוטפים היטב.

  4. מעבירים לסיר ממלאים מים ומבשלים משהו כמו 10 דקות, מסננים היטב מנוזלים ומעבירים לקערה.

  5. 3. מבשלים את העדשים במים עם קצת מלח עד להתרככות משהו כמו 20 דקות חצי שעה, מסננים ושוטפים היטב מתחת לברז.

  6. מסננין מנוזלים ומעבירים לקערה יחד עם הקינואה .

  7. 4. מוסיפים את הבטטה לקערה עם הקינואה והעדשים.

  8. 5. מוסיפים בצל סגול קצוץ ופטרוזליה קצוצה ומתבלים בשמן,סילאן מלח ופלפל שחור.

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤

  10.