לןגן

קיש תרד משגע עם רוטב רויטל ובצק פריך שמרית.

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 27/05/2017 | 22:34

תקציר המתכון: קיש תרד משגע עם רוטב רויטל ובצק פריך שמרית.

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קיש תרד משגע עם רוטב רויטל ובצק פריך שמרית. מתכון/אסתר אסולין

  2. @סיון מלול

  3. את הבצק נכין לפי הוראות היצרן על גבי השקית של בצק פריך שמרית.

  4. נשטוף קילו עלי תרד ונקצוץ... נטגן בצל 1 לשקיפות, נוסיף את התרד לעוד טיגון עד שהוא מוריד מנפחו פשוט לטגן עד לאידוי... כעת נסנן נוזלים ונניח בקערה.

  5. נשטח חצי מהבצק הפריך לתבנית גודל 24 של פאי.... נכניס לאפייה ל-10 דק' תנור שחומם מראש על 180 מעלות....

  6. בקערה נערבב רוטב רויאל: 250 מ''ל שמנת מתוקה, 4 ביצים L,

  7. 3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת

  8. כוס גבינת קרם פרש, 3/4 כוס בולגרית מגורדת, רבע כוס קמח תופח,

  9. מלח,פלפל, קורט אגוז מוסקט נאחד הכל יחד. נטעם ונשפר טעמים

  10. נוסיף את התרד והבצל לתערובת של הגבינות ומעל הפאי שאפינו 10 דק' להזהבה ונמשיך באפייה עד לקבלת צבע שחום יפה.