לןגן

קיש 4 הבצלים עם בצק פריך של שמרית ורוטב רויאל

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 27/05/2017 | 22:31
קיש 4 הבצלים עם בצק פריך של שמרית ורוטב  רויאל

תקציר המתכון: קיש 4 הבצלים עם בצק פריך של שמרית ורוטב רויאל וכל מילה נוספת מיותררררתתת!!!

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קיש 4 הבצלים עם בצק פריך של שמרית ורוטב רויאל וכל מילה נוספת מיותררררתתת!!!

  2. את הבצק נכין לפי הוראות היצרן על גבי השקית של בצק פריך שמרית.

  3. כרישה 1 כולל החלק הירוק,

  4. 2 בצלים לבנים גדולים

  5. 2 בצלים אדומים גדולים

  6. 5 גבעולי בצל ירוק

  7. לחתוך הכל לטבעות... בשמן לטגן את כל הבצלים עד להזהבה.

  8. נשטח חצי מהבצק הפריך לתבנית גודל 24 של פאי.... נכניס לאפייה ל-10 דק' תנור שחומם מראש על 180 מעלות....

  9. בקערה נערבב רוטב רויאל: 250 מ''ל שמנת מתוקה, 4 ביצים L,

  10. 3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת

  11. כוס גבינת קרם פרש, 3/4 כוס בולגרית מגורדת, רבע כוס קמח תופח,

  12. מלח,פלפל, קורט אגוז מוסקט נאחד הכל יחד. נטעם ונשפר טעמים.

  13. נוסיף את כל הבצלים והכרישה לפאי שאפינו מעט ונכניס שוב לאפייה עד להשחמה יפה.