תקציר המתכון: קל, טעים, ותמיד מצליח.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
בקערה לערבב את היטב את כל מרכיבי הרוטב
מכניסים את כרעי העוף לקערת הרוטב ומערבבים היטב ככה שכל חלקי העוף ייעטפו היטב ברוטב מכל הצדדים וירגישו את כל הטעמים
מכניסים ללילה למקרר לממהרים שעתיים שלוש במקרר
מחממים תנור אפייה ל-200 מעלות
מסדרים יפה את חלקי העוף בתבנית האפייה מכסים בנייר אפייה ומעל בנייר כסף (ממליצה לאפות בתבנית חד פעמית מרופדת בנייר אפייה מכיוון שהמשרה נעשה דביק וזה יחסוך לכם את ניקיון תבנית התנור)
אופים שעה, לאחר שעה של אפייה מורידים את נייר האפייה ונייר הכסף וממשיכים לאפות עוד עשר דקות עד שהעוף משחים יפה (כמו בתמונה)
הגישו לצד אורז לבן מעדן
טיפ...
אפשר מתחת לעוף לשים רבעי תפוחי אדמה (ממליצה על תפוח אדמה אדום, לבשל כ-8 דקות במים בישול חלקי)
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה