תקציר המתכון: יאמי, קל, טעים וכל אחד יכול.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מניחים את הפרגיות או נתחי השניצל בקערה גדולה
בקערה קטנה לערבב היטב את השמן והתבלינים ולשפוך את תערובת התבלינים על הפרגיות או על נתחי השניצל לערבב היטב ולהשרות לחצי שעה, שעה (לממהרים השרו כמה דקות עד שהפרגיות או נתחי השניצל יספגו את הטעמים)
מלהיטים מחבת פסים או מחבת פלא או גריל גז וצורבים את הפרגיות או את נתחי השניצל משני הצדדים עד שנוצרים פסים כהים
נזהרים לא לייבש את הפרגיות או את נתחי השניצל
מניחים בצלחת על נייר סופג
הגישו עם סלט ירקות, אורז, פירה כל אחד מה שהוא אוהב
כדאי נסו יותר בריא משניצל עם פירורי לחם מטוגן וטעיםםם לא פחות
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה