לןגן

מרק שורבה עיראקי עם עוף ועגבניות של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 27/05/2017 | 14:13
מרק שורבה עיראקי עם עוף ועגבניות של סבתא לאה

תקציר המתכון: מרק שורבה עיראקי, מרק שכל הילדים אוהבים, מרק שעובר מדור לדור, העוף רך וטעים, המרק במרקם ריזוטו, והריח של ההל ממסטל, הקיצר מעדן, מתכון מהיר וקל (10 דקות).

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל דק דק ומטגנים קלות, מוסיפים את העוף ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה קלה (ממליצה להשתמש בסיר עם ציפוי נון-סטיק גבוה עם מכסה)

  2. מוסיפים את העגבנייה המגוררת, רסק העגבניות, האורז והתבלינים

  3. מוסיפים מים עד לחצי מגובה הסיר, מביאים לרתיחה, מכסים עם מכסה הסיר, מורידים ללהבה בינונית-נמוכה ומבשלים שעה, שעה ורבע ומגישים בכלי עמוק (התבשיל בסוף הבישול נראה כמו דייסה)

  4. טיפ... אפשר להוסיף ירקות למרק כמו קישוא, גזר, תפוחי אדמה וחופן עדשים אדומות שטופות

  5. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה