לןגן

בורקס טורקי במילוי גבינות ותרד

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 27/05/2017 | 09:19
בורקס טורקי במילוי גבינות ותרד

תקציר המתכון: בורקס טורקי במילוי גבינות ותרד.. קלי קלות להכנה מבצק עלים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים רבוע בצק לפי הוראות היצרן..

  2. את התרד שוטפים ומנקים וחותכים גס.

  3. מוסיפים את כל הגבינות והתרד ומערבבים טוב.

  4. על משטח משומן בנדיבות

  5. מרדדים את הבצק דק דק.

  6. ממלאים מגלגלים לרולדה

  7. ומכינים צורה.

  8. מורחים בביצה ושומשום.

  9. 180 מעלות עד הזהבה