לןגן

סלט קינואה עם פטרוזיליה, עגבניות שרי, תירס וגבינת בייבי מוצרלה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 26/05/2017 | 22:27
סלט קינואה עם פטרוזיליה, עגבניות שרי, תירס וגבינת בייבי מוצרלה

תקציר המתכון: לצימחונים שבנינו ספיישל בשבילכם

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סלט קינואה עם פטרוזיליה, עגבניות שרי, תירס וגבינת בייבי מוצרלה/אסתר אסולין

  2. לבשל 2 כוסות מים עם 2 כוסות קינואה עם 3 כפות שמן זית וכף מלח עד שהמים מתאדים והם מתנפחים... כעת נסנן את עודף הנוזלים אם נישאר.... כשקינואה מתקררת נוסיף עגבניות שרי חצויות לרבעים,קופסא קטנה של תירס, צרור פטרוזיליה... נתבל במלח, פלפל שחור גרוס, לימון ושמן זית ונפזר למעלה 100 גר' גבינת בייבי מוצרלה.