לןגן

סושי במילוי גבינת עזים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/05/2017 | 16:24
סושי במילוי גבינת עזים

תקציר המתכון: מנת פתיחה נהדרת לחג השבועות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטיגון

אופן הכנה

  1. 1) שופכים את חומץ והסוכר לאורז החם , מערבבים ומכניסים לקירור ❄מוחלט

  2. 2)מניחים את העלי על המחצלת או על מתקן לסושי ומתחילים לשים שכבת אורז

  3. לאחר מכן את הגזר, גבינה, אבוקדו, עירית ובסוף סוגרים עם אורז

  4. ומגלגלים

  5. 3) מגלגלים את הרולדה בקמח , טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום

  6. 4) מטגנים בשמן בצד לצד עד להזהבה , מניחים על נייר סופג

  7. וחותכים אותם לפרוסות וטובלים ברוטב סויה או רוטב טריאקי ונהנים

  8. בתאבון