לןגן

קיש פטריות וגבינות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 25/05/2017 | 20:15
קיש פטריות וגבינות

תקציר המתכון: טעים אש

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה לקלית

  2. 1) שמים במיקסר את ה בצק והשמנת להקצפה ומערבבים עד לקבלת בצק פירורי

  3. 2)ממשיכים עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק, מכניסים לקירור ל30 דק

  4. 3) מרדדים את הבצק לתבנית יורדת בקוטר 24 ס"מ לעובי של 2 ס"מ ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית

  5. אופן ההכנת המלית

  6. 4) מטגנים את הבצל עם הפטריות עד להזהבה ומוסיפים את התבלינים ואת הדבש ומטגנים לעוד 5 דק

  7. 5)שופכים את כל התערובת לקערה ומוסיפים את הגבינת נפוליון, גבינת מוצרלה מפוררת ובסוף את הביצה

  8. 6) אופים בתנור שחומם מראש

  9. ל 180 כ 35 דק

  10. עד 40 דק כל תנור עם החום שלו

  11. בהצלחה לכולם