לןגן

חיתוכיות ריבה

מאת: מיה חורי, פורסם: 25/05/2017 | 19:13

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים עד לקבלת פירורים.

  2. חצי מהכמות לשטח בתבנית פיירקס משומנת

  3. למרוח מעל השכבה דקה את הריבה

  4. לפזר את יתרת הפיראטים מעל הריבה

  5. לאפות בחום 180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב (כ 35 דקות)

  6. כשהעוגה פושרת לחתוך לריבועים בגודל של כ 2סמ *2 סמ.

  7. כשהעוגה קרה להעביר את החיצוניות לכלי סגור