לןגן

פטה/כבד קצוץ

מאת: מיה חורי, פורסם: 25/05/2017 | 19:02
פטה/כבד קצוץ

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחצות את הבצל לחצי ולפרוס לפקודות בעובי כחצי ס"מ.

  2. לטגן את הבצל במעט שמן עד לקבלת גוון חום בהיר.

  3. בינתיים להניח את הכבדים בתבנית ולהכניס לתנור על מצב גריל.

  4. ברגע שהכבד משנה צבע לגוון אפור בהיר להפוך לצד השני חשתי דקות נוספות.

  5. לצרף את הכבד התלוי להצלחה המטוגן להוסיף כחצי כוס מים

  6. לתבל הפלפל שחור ומלח.

  7. לבשל כ 5 דקות.

  8. כשהכבד פושר להכניס למעבד מזון ולטחון.

  9. אני אוהבת שהכבד במרקם חלק.

  10. במידה והכבד "יבש" מידי להוסיף מעט מים רותחים ולערבב. הכבד מסמיך במקרר.

  11. לשמור בכלי סגור במקרר