לןגן

ריבת משמשים

מאת: מיה חורי, פורסם: 25/05/2017 | 18:53
ריבת משמשים

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הפירות

  2. לחצות את המשמש ולהוציא את הרגליים

  3. להכניס לסיר גבוה את המשמשים, הסוכר והמים

  4. להביא לרתיחה

  5. להעביר לאש בינונית קטנה ולבשל ללא מכסה כשעה ורבע או עד שהריבה מסמיכה

  6. לכפות את הקצף שנוצר במהלך הבישול.

  7. כשהריבה פושרת להעביר לצנצנת מעוקרת.

  8. לשמור במקרר