רביולי חצילים ברוטב שמנת
מאת: ענבל אורן, פורסם: 24/05/2017 | 18:52
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
לבצק
-
400 גרם קמח דורום
-
4 ביצים מידה L
-
כף שמן
-
כף מים
למילוי
-
2 חצילים קלויים
-
חבילת גבינת חמד של גד
-
2 שיני שום
-
כף קוואקר
לרוטב
-
חמאה ושמן זית לטיגון
-
3 שיני שום קצוצים
-
בזיליקום יבש
-
קופסת שמנת מתוקה
-
רבע כוס מים
-
כף שטוחה קורנפלור
אופן הכנה
-
לבצק:
-
הכנה במעבד מזון ואחכ לישה קצרה.
-
קירור הבצק כשעה.
-
ורידוד הבצק למספר 8.
-
למילוי:
-
לרסק הכל במעבד מזון