לןגן

ברבוניות מטוגנות עם פירורי לחם ופירורי ביסלי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 24/05/2017 | 13:41
ברבוניות מטוגנות עם פירורי לחם ופירורי ביסלי

תקציר המתכון: נשנוש מעולה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מגלגלים אותם בקמח

  2. 2) טובלים בביצה

  3. 3) מגלגלים בפירורי לחם ופירורי ביסלי מעורב בשומשום

  4. 4) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

  5. טובלים ברוטב צ'ילה

  6. או כל רוטב אחר לפי הטעם האישי של כל אחד

  7. בתאבון