לןגן

רוגלך - שמרים:

מאת: אנט ז'נו, פורסם: 24/05/2017 | 09:45
רוגלך - שמרים:

תקציר המתכון: בצק שמרים מעולה שתמיד מצליח...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מלית

לסירופ

אופן הכנה

  1. לשים בקערת המערבל את כל החומרים. ללוש היטב חמש דקות בערך, עד שמתקבל בצק גמיש ורך.

  2. לחלק את הבצק ל- 8 חלקים ,ליצור מהם כדורים ולכסות במגבת נקייה

  3. לקחת כדור אחד של בצק ולרדד אותו לעיגול דק.

  4. למרוח שוקולד למריחה, לחלק ל-16 חלקים שווים ולגלגל .

  5. למרוח בחלבון ולפזר מעל מעט סוכר.

  6. לאפות בתנור שחומם מראש ל-190 לאחר האפייה למרוח בסירופ, לצנן ולהכניס לקופסא סגורה, אפשר לשמור בהקפאה