לןגן

עוגת תפוזים קלה*:

מאת: אנט ז'נו, פורסם: 24/05/2017 | 08:59
עוגת תפוזים קלה*:

תקציר המתכון: עוגה טעימה מאד וקלה להכנה:

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. 1.טורפים חלמונים, 3/4 כוס סוכר, סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים בקערה גדולה.

  3. 2.מנפים את הקמח מעל ומערבבים לעיסה אחידה ללא גושים

  4. 3.מקציפים חלבונים לקצף רך עם הסוכר שנותר ומקפלים בהדרגה לבלילה השנייה

  5. 4.מעבירים לתבנית אפיה (אפשר להוסיף בפנים חתיכות שוקולד) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 40- 45 דקות עד שנוצר קרום זהוב ורך מלמעלה, או עד שהקיסם

  6. יוצא יבש, חשוב מאד! כשמוציאים את העוגה מהתנור, לנער אותה על השיש ולהפריד עם סכין מהדפנות-כך היא לא תיפול, לפזר אבקת סוכר למעלה לאחר שהעוגה קרה