לןגן

מיני-פשטידת ברוקולי

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 23/05/2017 | 21:35
מיני-פשטידת ברוקולי

תקציר המתכון: מתכון מעלף למיני-פשטידת ברוקולי שתאמצו בחום

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרק את הברוקולי לפרחים קטנים, לשטוף היטב ולאדות מעט בתחתית התנור.

  2. לשים במחבת 7 כפות שמן ולטגן את הבצל והשום עד להזהבה , להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולטגן כ-3 דקות. לתבל ולהוסיף את גרידת הלימון, לערבב היטב ולהוסיף את התערובת לברוקולי .

  3. להניח לתערובת להצטנן, להוסיף את הביצים וגבינת המוצרלה ולערבב היטב. לשמן היטב מנג׳טים לקאפקייקס ולדחוס פנימה מן התערובת.

  4. להכניס לאמצע תנור שחומם מראש על חום של 200 מעלות למשך 25 דקות עד להזהבה. להניח להצטנן ולהוציא מן המנג׳טים.

  5. התערובת מתאימה ל-12 יחידות.