קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
קציצות : לערבב את כל המרכיבים לטעום ולשפר טעמים. להכניס את התערובת למקרר ל-1/2 שעה.
בינתיים להכין את הרוטב. בכלי סו'טאז רחב - להזהיב את הבצל כ-20 רגעים. להוסיף את שיני השום ולטגן אותן מספר דקות. לא מדי הרבה כדי שלא ישרפו. להנמיך את האש ולהוסיף את קופ' רסק העגבניות. אחרי מספר רגעים להוסיף את הסוכר, אבקת המרק ואת הפטרוזיליה. להוסיף מים רותחים ולהמשיך ולבשל את הרוטב כחצי שעה.
ליצור קציצות בגודל בינוני ולבשל אותן ברוטב, כשעה על אש קטנה .