לןגן

פשטידת אטריות וגבינות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 23/05/2017 | 20:54
פשטידת אטריות וגבינות

תקציר המתכון: עוד רעיון לשבועות,פשטידת אטריות וגבינות קלה להכנה וטעימה😍😍

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לפיזור מעל

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מבשלים את האטריות  במים חמים עם כפית מלח וכפית שמן משהו כמו 8 דקות, מסננים ושוטפים במים קרים ומסננים שוב.

  3. בקערה נערבב את כל המצרכים ,נוסיף את האטריות ונערבב.

  4. נעביר את הכל לתסנית פיירקס משומנת ניישר ונפזר מעל את החמאה שחתכנו לקוביות קטנות ואת הגבינה הצהובה.

  5. נכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו ונאפה עד לקבלת צבע יפה משהו כמו 50 דקות.

  6. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤