לןגן

כדורי פטריות וגבינות בציפוי פירורי פנקו

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 23/05/2017 | 20:39
כדורי פטריות וגבינות בציפוי פירורי פנקו

תקציר המתכון: תקשיבו, אחד הדברים הטעימים שאכלתי,קרדיט ל David marsiano

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

לציפוי

אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה במחבת

  2. מוסיפים את הפטריות , הבצל, והפטרוזיליה, מאדים על אש קטנה עד שהפטריות רכות והנוזלים מתאדים.

  3. מעבירים לקערה ומוסיפים מיד את הפרמז'ן והצהובה מערבבים עד שהגבינות נמסות בתוך התערובת.

  4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

  5. מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעתיים .

  6. לאחר שעתיים מוצאים מהקירור, יוצרים כדורים (חשוב לעבוד עם התערובת כשהיא קרה לגמרי, אחרת קשה לייצור כדורים). 

  7. מצפים ציפוי כפול (ביצה, פאנקו, ביצה, פאנקו) לאחר הציפוי הכפול הכדור ממש מקבל נפח ונהייה יותר גדול.

  8. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

  9. מומלץ לטגן בסמוך לארוחה ככה נהנים מהקראנציות.

  10. מגישים עם סלט ירוק.

  11. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤