לןגן

רביולי בטטה מוקרם

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 23/05/2017 | 12:08
רביולי בטטה מוקרם

תקציר המתכון: רביולי ברוטב שמנת פיטריות לשבועותתת

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 2 שקיות 800 גר' סה"כ

  2. לרוטב שמנת פיטריות: לטגן בצל 1 קצוף בסיר קטן עם 25 גר' חמאה מומסת.. להזהבה להוסיף פיטריות שמפיניון מסוננות מנוזלים טריות/שימורים קופסא אחת!

  3. לעוד 10 דק' טיגון. כעת נוסיף 500 מ"ל שמנת מתוקה נביא לרתיחה, נוסיף 3 כפות אבקת מרק פיטריות, כפית קורנפלור, כפית בזיליקום, קורט אגוז מוסקט, שן שום כתושה, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם נבשל עד שהרוטב מעט מסמיך זה לא צריך להיות סמיך מידי...כעת אחריי שבישלנו 5 דק' את הרביולי וסיננו נכניס את הרביולי לתוך הסיר של השמנת ונערבב... נעביר לתבנית מלבנית גודל 24 ונפזר גבינה צהובה ונאפה על חום 180 מעלות להקרמה!

  4. הכנתם??? שתפו תוצאות בקבוצה

  5. בהצלחהההה