לןגן

קאדה ממולא בגבינות

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 22/05/2017 | 09:40
קאדה ממולא בגבינות

תקציר המתכון: קאדה- בצק ממולא בגבינות מהמטבח הכורדי טעים ברמות!!

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. #הקאדה_במילוי_גבינות

  2. טוב אז נתחיל עם הבצק... ננפה לקערה קילו קמח נוסיף 2 כפות שמרים ו- 2 כפות סוכר ונערבב כעת נוסיף 2 וחצי כוסות מים חמימים בכוס חד פעמית שתייה חמה הסטנדרט ורבע כוס שמן זית ונעבד לבצק נעים... נוסיף כף מלח ונאחד הכל. נתפיח שעה!

  3. כעת בקערה נוספת נערבב 100 גר' גבינת חמד, 200 גר' גבינה צהובה הכל מגורד,,, חצי קופסא של גבינת נפוליון עם זיתים! (הכוונה לגבינת שמנת עם זיתים), נוסיף ביצה 1 ונתבל במעט מלח ופלפל שחור גרוס שחור. לאחר שערבבנו הכל יחד נשפר טעמים ונכניס למקרר. אחריי שהבצק תפח נקרוץ עיגולים בגודל של כדור פינג פונג... ונתפיח עוד 20 דק'

  4. נרדד את הכדור על משטח מעט מקומח לעלה, נניח כפית גדושה מהמילוי ונסגור חצי ירח נהדק את הקצוות עם מזלג שהגבינה לא "תברח". כעת במעט שמן במחבת כמו טיגון של חביתה נתחיל לטגן עם מכסה אחד אחריי השני משניי הצדדים להזהבה יפה ונניח על נייר סופג. בהצלחההה!