לןגן

דג טונה מקופסאת שימורים

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 16/05/2017 | 08:27
דג טונה מקופסאת שימורים

תקציר המתכון: דג טונה מקופסאת שימורים עסיסי וחריף אש

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. זה דג טונה מקופסאת שימורים ברוטב אדום חריףף

  2. נטגן 7 עגבניות, 2 גמבה אדומה חתוכים לקוביות, פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות ו- 2 גזרים חתוכים לעיגולים עם כפית פלפל שאטה גרוס. לאחר שהכל התרכך נוסיף 6 שיני שום וצרור כוסברה קצוצה.

  3. נערבב בכוס מים רותחים כוס עם ידית ונכניס תבלינים למים הרותחים תוך ערבוב: כפית גדושה פפריקה, כפית כמון, כף תבלין לדג, חצי כפית כורכום,מלח לפי הטעם ונשפוך לסיר. נסנן את השמן מהקופסאות טונה... נהפוך כל קופסא וקופסא לתוך הסיר שישאר הצורה של הקופסא פשוט לרוקן עם מכה על תחתית הקופסא שהיא כלפיי מעלה והטונה כלפיי הסיר. אם הסתבכתם תעזרו בכפית. הנחתם הכל??? יפה תעלו בעדינות את הרוטב עם כף על הטונה, הניחו פרוסת לימון דקה על כל חתיכה... סגרו את הסיר ובשלו 20 דק' על אש נמוכה.

  4. לבחור רק טונה בשמן! אני השתמשתי בפוסידון אפשר כל סוג טונה! הכמות היא ל-5 סועדים ניתן להכפיל כמויות.