תקציר המתכון: מתכון מנצח לעוגת גבינה אפויה קלאסית ! העוגה שלא תוותרו עליה ! 😍
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
להפריד את הביצים, ולהקציף את החלבונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי. את הסוכר להוסיף בהדרגה
לאחר מכן להוסיף את יתרת החומרים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
לרפד את בסיס התבנית (קוטר 26) ואת השוליים בנייר אפייה ולהעביר את הבלילה
בתחתית תנור שחומם מראש על 200 מעלות לשים תבנית עם מעט מים, ובאמצע התנור לשים את התבנית שבה בלילת העוגה
לאפות את העוגה על חום של 200 מעלות למשך 10 דקות, ולאחר מכן להוריד את חום התנור ל-180 מעלות לעוד כשעה ורבע
בעזרת קיסם לבדוק את מרכז העוגה וכאשר הקיסם יוצא נקי מפירורים להוציא את העוגה. להניח לעוגה להצטנן ולשמור בקירור
לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר בנדיבות !