לןגן

פשטידת גבינות ותירס

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 15/05/2017 | 14:02

תקציר המתכון: מתאימה כארוחת ערב לאוהבי מוצרי חלב

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לשים את כל מוצרי החלב ולערבב

  2. להוסיף את הביצים ולערבב

  3. להוסיף את גרגרי התירס המלח והפלפל שחור ולערבב

  4. להוסיף את הקמח לערבב היטב

  5. לשמן קלות תבנית אפייה

  6. לצקת את הבלילה ולאפות

  7. בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמזהיב קלות

  8. לבדוק עם קיסם שיצא יבש

  9. לקרר מעט ואז לחתוך ולהגיש