לןגן

פרח בצלחת

מאת: מלכת הג'לי , פורסם: 14/05/2017 | 09:09
פרח בצלחת

תקציר המתכון: קינוח תלת מימד, קל ופשוט להכנה אחרי שתלמדו את הפרנציפ לא תרצו להפסיק!! התחילו להתאמן היום, ותפתיעו את המשפחה והחברים בשבועות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

ג'לי שקוף

כלי עבודה

לצבעים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. הג'לי השקוף: במים הקרים ממיסים את הג'לטין ומניחים בצד למשך כ – 5 דקות עד שהנוזלים נספגים.

  3. במים הרותחים ממיסים את הסוכר, מלח הלימון ותמצית הטעם תוך כדי ערבוב.

  4. מאחדים את שתי המסות.

  5. מחלקים לכוסות הגשה ומשאירים 6 שעות במקרר.

  6. הכנת הצבעים: ל – 500 מ"ל ג'לי שקוף מוסיפים 150 מ"ל שמנת פרווה/ קרם קוקוס

  7. מחלקים למספר כוסיות.

  8. לכל כוס מוסיפים קורט אבקת צבע מאכל.

  9. הכנת פרח התלת מימד: בעזרת כף פריזאית קורצים עיגול במרכז הקינוח.

  10. בעזרת מזרק 5 מיל' מושכים מהצבע שהוכן.

  11. מחברים את המחט ומתחילים לדקור במרכז החור- כך מקבלים את אפקט האבקנים.

  12. לוקחים מחט הייטק ומחברים למזרק. מושכים מהצבע שהוכן ודוקרים את הג'ל תוך כדי שיחרור צבע. כל דקירה תיצור עלה, עובדים בתנועה סיבובית לקבלת פרח שלם.

  13. לבסוף לוקחים צבע ירוק שהוכן ומוסיפים בעזרת מחט הייטק עלים ירוקים.

  14. משאירים את הקינוח ל – 15 דקות להתייצבות הצבעים במקרר.

  15. טובלים בכלי עם מים רותחים לחילוץ הג'לי מהכלי ומעבירים לצלחת הגשה.