לןגן

סלסלות קדאיף במילוי פטה כבד וריבת בצל

מאת: סיון מלול, פורסם: 14/05/2017 | 09:01
סלסלות קדאיף במילוי פטה כבד וריבת בצל

תקציר המתכון: סלסלות קדאיף במילוי פטה כבד וריבת בצל ממממ כמה טעיםםם

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סלסלות קדאיף במילוי פטה כבד וריבת בצל ובאמת שכל מילה נוספת מיותרת פההה!

  2. לסלסלות: 250 גר' שערות קדאיף, 3 כפות שמן, לערבב ולפתוח את השערות לחוטים

  3. לשמן בספריי שמן תבניות אלומיניום קטנות ולהדק כמות מהשערות לתבנית בצורת קערה.

  4. לאפות על חום 150 מעלות להזהבה.

  5. לפטה כבד: לצלות 600 גר' כבד עוף מטעמי כשרות עם מעט מלח ולצנן.

  6. לבשל 3 ביצים

  7. לטגן 3 בצלים קצוצים להזהבה במעט שמן, להוסיף רבע כוס יין אדום, ולצמצם נוזלים. כעת נכניס הכל למעבד מזון את הבצל עם המעט רוטב שנישאר, הכבד והביצים... נתבל במלח,כמון ופלפל גרוס לפי טעמכם תתחילו בחצי כפית מכל דבר נטחון הכל ונשפר טעמים.

  8. ריבת בצל:

  9. נטגן 4 בצלים גדולים חתוכים לטבעות במעט שמן להזהבה... נוסיף 5 כפות סוכר ולאחר שהסוכר נמס נוסיף רבע כוס יין אדום, 3 כפות סילאן, קורט מלח ומקל קינמון שאותו נוציא בסיום שהבצל יהפוך לריבה.

  10. כעת נבשל על אש נמוכה עד לצימצום הנוזלים תוך ערבוב מידי פעם. מה שנשאר לכם זה להרכיב את המנה בהצלחהההה