תקציר המתכון: הבצל המטוגן מהווה כמעט בסיס לכל תבשיל או פשטידה. בעזרת מרכיב אחד ניתן לשדרג ולהעשיר את הטעם פלאים. ועדיין להשאיר את המאכל פרווה.
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
אני נוהגת פעם בחודש לטגן 30 בצלים קצוצים בשמן
ואז לחלק לשקיות סנדוויץ למנות
ובכל בישול, פסטה , מאפה, אומלט, אורז וכד' כבר יש לי מנת בצל מטוגן מוכנה ומזומנה
בתום הטיגון כשהבצלים שחומים ויפים אני מוסיפה 25 טיפות תמצית בטעם חמאה. התמצית פרווה ובטעם חמאה עשירה. ניתן להשתמש בה גם לבשרי/חלבי/ פרווה
וכולם תמיד שואלים אותי מה הסוד
אז הנה הוא
שדרגו גם את האוכל שלכם