קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
בקערת המקסר להקציף
חלבונים עם כוס סוכר בהדרגה. לאחר שהקצף גבוה ויציב, להנמיך מהירות ולהוסיף חלמונים שמן וקמח הכל בהדרגה.
לרסס בשמן תבניות ולאפות בתנור שחומם מראש 170-180 .לבדוק עם קיסם.
בסיר רחב להרתיח מים סוכר,כשהסוכר נמס להוסיף רןם ותמצית וניל.
לאחר האפיה להכניס/לטבול את הסברינה ברוטב
לקשט בקצפת ודובדבן.תהנו הילה😘🌼