לןגן

מוקפץ סינטה משגעעע

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 12/05/2017 | 13:01
מוקפץ סינטה משגעעע

תקציר המתכון: מוקפץ סינטה משגעעע

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. המתכון

  2. למוקפץ סינטה מעלףףףף

  3. נשרה שעה 800 גר' סינטה/נתחי עוף עם חצי כוס רוטב צ'ילי, כף ג'ינג'ר קצוץ, רבע כוס טריאקי, רבע כוס רוטב סוייה,מלח ופלפל 2

  4. נחתוך ירקות 1 מכל ירק כל סוג שרוצים.. נתחיל לטגן בצל במעט שמן להזהבה נוסיף את 2 סלסלות פיטריות שמפיניון חתוכות... להזהבה כעת נוסיף את הנתחי בשר/עוף להשחמה. כשהבשר שינה את צבעו נוסיף את הירקות ולאחר מס' דק' נוסיף את הרוטב

  5. לרוטב: חצי כוס רוטב צ'ילי, חצי כוס רוטב סוייה, 4 כפות סילאן, רבע כוס טריאקי, 3 כפות שמן שומשום לא חייב,4 כפות מים לדילול, מלח ופלפל גרוס ... בנתיים נכין את האיטריות ונסנן מנוזלים. נמתין שהרוטב הסמיך והצטמצם לו במוקפץ... נוסיף את האיטריות ובתיאבון