לןגן

מעורב כבדים לבבות יאמיי

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 11/05/2017 | 21:51
מעורב כבדים לבבות יאמיי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לצלות כבדים/לבבות

  2. על האש/מטעמי כשרות .

  3. במחבת לטגן בצל עד לשקיפות להוסיף שום ותבלינים. לערבב ולהוסיף את הבשר. להנמיך את האש. לכסות עם מכסה כ 10 דק . לערבב שוב ולהשאיר ללא מכסה על הגז .אם חסר נוזלים להוסיף כרבע כוס. לתקן טעמים ולהגיש תהנו הילה💛