לןגן

פשטידת ברוקולי וגבינות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 11/05/2017 | 19:00
פשטידת ברוקולי וגבינות

תקציר המתכון: מהירה להכנה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון 📋לשבועות ולכל ימות השנה

  2. מהמזנון הפרטי שלי 🏠

  3. פשטידת ברוקולי וגבינות🌳🧀

  4. מצרכים הדרושים

  5. 400 גרם ברוקולי של סנפרוסט מבושל במים וקצוץ

  6. 1) מערבבים את הברוקולי עם הגבינות שמנת ואת כל השאר

  7. והקמח בהדרגה עד לאיחוד

  8. 2) בשלב זה הביצים נכנסים אחד אחד ושוב ערבוב , שופכים את התערובת לתבנית סיליקון בקוטר 24 ס"מ משומנת או כל תבנית אחרת ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ40 דק⏱