תקציר המתכון: אכלתם אבטיח, אל תזרקו את הקליפה! צרו קינוח מרענן לימי הקיץ החמים והפתיעו את כולם במינימום עבודה
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
רוקנו חצי אבטיח היטב מתוכנו
כלי ראשון:
ערבבו 10 כפות ג'לטין מקצועי אדום בטעם תות שדה עם 500 מיל מים קרים ושמרו במקרר כ15 דקות
כלי שני:
ערבבו 1500 מיל' מים רותחים עם 3 כוסות סוכר
ערבבו את הכלי הראשון והשני למסה אחידה
המתינו 15 דקות ושיפכו לתוך קליפת חצי האבטיח
הכניסו למקרר ללילה
חיתכו ותיהנו
טיפ זהב: כדי לייצב את קליפת האבטיח הניחו אותה בכלי או רינג