לןגן

אבטות - אבטיח במילוי ג'לי בטעם תות

מאת: מלכת הג'לי , פורסם: 10/05/2017 | 22:32
אבטות - אבטיח במילוי ג'לי בטעם תות

תקציר המתכון: אכלתם אבטיח, אל תזרקו את הקליפה! צרו קינוח מרענן לימי הקיץ החמים והפתיעו את כולם במינימום עבודה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רוקנו חצי אבטיח היטב מתוכנו

  2. כלי ראשון:

  3. ערבבו 10 כפות ג'לטין מקצועי אדום בטעם תות שדה עם 500 מיל מים קרים ושמרו במקרר כ15 דקות

  4. כלי שני:

  5. ערבבו 1500 מיל' מים רותחים עם 3 כוסות סוכר

  6. ערבבו את הכלי הראשון והשני למסה אחידה

  7. המתינו 15 דקות ושיפכו לתוך קליפת חצי האבטיח

  8. הכניסו למקרר ללילה

  9. חיתכו ותיהנו

  10. טיפ זהב: כדי לייצב את קליפת האבטיח הניחו אותה בכלי או רינג