לןגן

טורט משמש הפוכה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 10/05/2017 | 21:55
טורט משמש הפוכה

תקציר המתכון: עסיסית במיוחד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מסדרים חצי קופסה של משמש לפלחים קטנים בעיגול בתבנית

  2. עגולה יורדת בקוטר 26 ס"מ מרופדת בתחתית וגם בדפנות בנייר אפייה ושמים בצד עד להכנת העוגה

  3. 2) מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח

  4. 3)שופכים את הקמח ומערבבים ללא מיקסר בתנועה מעטפה , מכניסים את החצי השני של המשמש לקוביות קטנות ושוב ערבוב עד לאיחוד

  5. 4) מכניסים את הקמח , סוכר וניל ,אבקת אפייה ומיץ משמש ומערבבים בצורת קיפול

  6. 5) שופכים את הבלילה לתבנית ומסדרים רבעים של משמש בעיגול

  7. 4)אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות

  8. כ45דק ⏱

  9. 5)מעבירים סכין סביב והופכים את העוגה מחממים קצת ריבת משמש ומורחים על העוגה בעדינות ומפזרים קצת שבבי קוקוס קלויים סביב , מכניסים לקירור כ 1/2 שעה

  10. ומגישים