לןגן

לחם כפרי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 10/05/2017 | 00:06
לחם כפרי

תקציר המתכון: לעוף על האווריריות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקערת מיקסר מוסיפים קמח שמרים. סוכר חום מים.

  2. את המים ליצוק בהדרגה והשמן.

  3. ללוש במהירות נמוכה. כשנוצר בצק להוסיף מלח ולהמשיך ללוש עוד 10 דקות.

  4. בשלב הלישה להוסיף שאריות המים לאט עד לקבלת בצק נעים.

  5. לגלגל את הבצק בקערה משומנת עד להכפלת הנפח.

  6. לכסות בנילון ניצמד

  7. מוצאים אוויר ומכניסים לבצק את האגוזים בלישה עדינה ומעצבים לככר.

  8. מניחים בתבנית מוארכת משומנת ומרופדת.

  9. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. אפיה בערך 30 עד 40 דקות

  10. כל אחד ותנורו.

  11. מוצאים ומצננים על רשת