לןגן

קוויאר ג'לי בטעמים

מאת: מלכת הג'לי , פורסם: 09/05/2017 | 12:42
קוויאר ג'לי בטעמים

תקציר המתכון: מתכון קליל ומרשים לקוויאר ג'לי שישדרג לכם כל קינוח וכל עוגה [או קישוט צלחת]

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מלאו קערה גדולה במים+ קרח + שקית מלח [המלח אחראי לשמור על טמפרטורה נמוכה]

  2. הכניסו לקערה סיר נוסף ובו בקבוק שמן שהיה לילה במקרר

  3. כוס מספר 1:

  4. 4 כפיות ג'לטין מקצועי צבעוני של מלכת הג'לי

  5. הוסיפו 3 כפות מים קרים וערבבו

  6. כוס מספר 2:

  7. לערבב 1/4 כוס מים רותחים+4 כפות סוכר

  8. ערבבו את כוס מספר 1+2 למסה אחידה

  9. מלאו מזרק בג'לי שקיבלתם וטפטפו [כמו בסרטון] לתוך השמן הקר. כעבור 2 דקות הוציאו בעזרת מסננת וסננו היטב את השמן. שימרו את הקוויאר בכלי סגור עד 3 שבועות וקשטו את הקינוחים שלכם