תקציר המתכון: מתכון קליל ומרשים לקוויאר ג'לי שישדרג לכם כל קינוח וכל עוגה [או קישוט צלחת]
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מלאו קערה גדולה במים+ קרח + שקית מלח [המלח אחראי לשמור על טמפרטורה נמוכה]
הכניסו לקערה סיר נוסף ובו בקבוק שמן שהיה לילה במקרר
כוס מספר 1:
4 כפיות ג'לטין מקצועי צבעוני של מלכת הג'לי
הוסיפו 3 כפות מים קרים וערבבו
כוס מספר 2:
לערבב 1/4 כוס מים רותחים+4 כפות סוכר
ערבבו את כוס מספר 1+2 למסה אחידה
מלאו מזרק בג'לי שקיבלתם וטפטפו [כמו בסרטון] לתוך השמן הקר. כעבור 2 דקות הוציאו בעזרת מסננת וסננו היטב את השמן. שימרו את הקוויאר בכלי סגור עד 3 שבועות וקשטו את הקינוחים שלכם