לןגן

פסטה ברוטב רוזה ופרמז'ן

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 09/05/2017 | 09:22
פסטה ברוטב רוזה ופרמז'ן

תקציר המתכון: למה ללכת למסעדה כשאפשר להכין בבית פסטה ברוטב רוזה ופרמז'ן הכי טעים שיש. המתכון מאתר פתיתים❤

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

מצרכים לרוטב רוזה

אופן הכנה

  1. ההכנה ממש קלה רק שזה לוקח קצת זמן בגלל הבישול האיטי של העגבניות😘

  2. אופן ההכנה:

  3. מטגנים בצל בחמאה 10 דקות עד שהבצל מתרכך ונהייה שקוף.

  4. בזמן הזה שוטפים וחוצים את העגבניות לשניים.

  5. מוסיפים את העגבניות ומבשלים 10 דקות על אש גבוהה .

  6. סוגרים עם מכסה ומבשלים עוד 50 דקות על אש נמוכה ומערבבים מדי 10 דקות.

  7. אם סמיך מדי מדללים ברבע כוס מים רותחים.

  8. מוסיפים את השמנת ומערבבים.

  9. מתבלים במלח ופלפל,אני הוספתי גם קצת בזיליקום וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כמה דקות וסוגרים את האש.

  10. מערבבים פנימה פסטה חמה שהרגע בושלה ומערבבים היטב.

  11. ממתינים דקה או שתיים ומגישים.

  12. מפזרים מעל גבינת פרמז'ן ובתאבון😘

  13. המתכון מאתר פתיתים😘

  14. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש😘