לןגן

חזה עוף ממולא בקבנוס

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 09/05/2017 | 05:01
חזה עוף ממולא בקבנוס

תקציר המתכון: מנה משגעת פרי דמיוני - חזה עוף ממולא בקבנוס - מנה מדהימה מכל הבחינות - טעימה, מרשימה וקלה להכנה !

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת ״פרפר״ של חזה עוף ובעזרת סכין קטנה לעשות חתך באמצע ולאורך החזה עוף . את החתך לעשות בגודל מתאים שבו ניתן להכניס את הקבנוס שלם.

  2. לתבל את החזה עוף במעט מלח, מעט פלפל שחור ושיני השום הכתושות . במחבת לשים 7 כפות שמן ולטגן את החזה עוף הממולא על אש בינונית עד להזהבה משני הצדדים.

  3. לקבנוס המעוצב - חתכתי את מקלות הקבנוס ל-3 ובכל יחידה עשיתי שריטות בעזרת הסכין ובעת הטיגון זה מקבל את הצורה היפה .

  4. הגשתי לצד אריסה ירוקה (מתכון בספר שלי בקטגורית תוספות) ושקדים פרוסים קלויים.

  5. ממליצה בחום להכפיל כמויות , בתאבון !