לןגן

דג בעשבי תיבול ושמן זית

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 07/05/2017 | 13:42
דג בעשבי תיבול ושמן זית

תקציר המתכון: התחשק לי לטעם של פעם... אז אחריי שפירסמתי לכם אינספור תיבולים ומרינדות לדגים החלטתי שהפעם הולכת על קצת יותר פשוט עם טעם אלוהי...🌸סיון מלול🌸

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בקערה נערבב

אופן הכנה

  1. בקערה נערבב חצי כוס שמן זית, 3 שיני שום כתוש, כפית חרדל, חצי לימון סחוט, חצי כפית תבלין קארי, חצי כפית כמון,חצי צרור כוסברה,מלח ופלפל גרוס שחור.

  2. על נייר אפייה נזלף מעט שמן זית ממש מעת נניח את הדגים בתבנית ונבריש בנדיבות את כל הדגים ונאפה על חום 200 מעלות להזהבה יפה. אין זמנים מדויקים

  3. לא לשכוח אם הכנתם ואהבתםםם שתפו אותנו על הקיר כאן!

  4. 🌸סיון מלול🌸