לןגן

סיגרים בשר מבצק פילו

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 06/05/2017 | 23:24
סיגרים בשר מבצק פילו

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ ולהוסיף את הבשר לערבב עד שהוא משנה את צבעו להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב. לשים במסננת ולקרר.

  2. לשמן עלה פילו ולהניח עליו עוד עלה, לשמן גם אותו. לחתוך למרובעים

  3. להניח בקצה מעט מהבשר לקפל משני הצדדים ולגלגל כסיגר.

  4. למרוח בביצה ולאפות בתנור שחומם מראש 180 170-עד שמזהיב. תהנו הילה❤