לןגן

מרק שעועית לבנה עם עצמות מח

מאת: מיה חורי, פורסם: 05/05/2017 | 13:50
מרק שעועית לבנה עם עצמות מח

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טיפ:

  2. אני מכינה מראש שעועית מבושלת מחלקת למנות ושומרת במקפיא.

  3. 1/2 ק"ג שעועית מכל סוג: לבנה, חומה ואדומה.

  4. משרה לילה/יום.

  5. בסיר גדול מבשלים את השעועיות בהרבה מים. מרתחים שלוש פעמים. כל פעם מחליפים את המים ומרתיחים שוב.

  6. מעבירים למסננת. כשמתקרר להכניס לשקיות ולהקפיא.

  7. ולהכנת המרק

  8. אני משתמשת בסיר לחץ.

  9. לשים 3 כפות שמן את הבצל חתוך לרצועות והשום הפרוס ולטגן כשתי דקות. להוסיף את קוביות הבשר והעצמות ולטגן מכל הצדדים. להוסיף את השעועית לערבב היטב.

  10. להוסיף את רסק העגבניות ולתבל.

  11. כשסיר הלחץ רותח לבשל כשעה ורבע.