לןגן

מחללה (לפת כבושה)

מאת: מיה חורי, פורסם: 05/05/2017 | 13:35
מחללה (לפת כבושה)

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הלפת והסלק.

  2. להוריד את הראש והזנב, לחצות לשניים ולפרוס לפרוסות בעובי 4 מ"מ.

  3. להכניס לצנצנת מעוקרת (שטופה במים רותחים).

  4. כדאי לערבב את הלפת והסלק לפני הכנסתם לצנצנת.

  5. מעל הכל לשים את המלח ולשפוך 1/4 כוס חומץ ולכסות במים חמים מאד עד לכיסוי.

  6. לשים שקית נילון מתחת למכסה ולסגור היטב.

  7. לנער את הצנצנת כדי להמיס את המלח.

  8. לשמור במקום חשוך וקר (אצלי מונחים בארון מטבח מתחת לכיור)

  9. מוכן לאכילה לאחר כשבוע.

  10. לאחר שמוכן לשמור במקרר