לןגן

קובה במילוי פטריות מטוגנת ומבושלת ברוטב עגבניות עם גזר גמדי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/05/2017 | 21:56
קובה במילוי פטריות מטוגנת ומבושלת ברוטב עגבניות עם גזר גמדי

תקציר המתכון: טעים אש🔥🔥🔥

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים בקערה את הסולת ומלח ואת כל השאר ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ושמים בצד לחצי שעה🕒 עד לספיגת המים

  2. הכנת המלית

  3. 1)מטגנים את הבצל עם הפטריות עם להזהבה ומכניסים את כל שאר החומרים ולעוד כמה דקות על הגז

  4. 2)שמים בכף היד קצת תערובת של סולת ובמרכז מניחים קצת תערובת של המילית וסוגרים ומניחים בצד

  5. 3) מטגנים אותם בשמן עמוק

  6. הכנת הרוטב

  7. 1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ומוסיפים את הרסק ותבלינים , ומוסיפים

  8. את הגזר ואת הקובה ומים לפי הצורך ומבשלים כ שעה וחצי על אש נמוכה

  9. מפזרים כוסברה קצוצה ואפשר להגיש

  10. בהצלחה ובתאבון