לןגן

תפוחי אדמה של ל"ג בעומר עם בשר ופיטריות

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 03/05/2017 | 10:59
תפוחי אדמה של ל"ג בעומר עם בשר ופיטריות

תקציר המתכון: תפוחי אדמה של ל"ג בעומר עם בשר ופיטריות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אש אש מדורה תפוח אדמה עם בשר ופיטריות!

  2. סירות תפוחי אדמה של ל"ג בעומר המפורסמות שלי במילוי בשר ופיטריות ואיך אפשר שלא לזלף גם טחינה בנדיבות ומכאן השמיים הם הגבול! וכן אוכלים עם הקליפה!!!!

  3. מתכון: סיון מלול🌸

  4. ל- 6 יחידות ניתן להכפיל כמויות, נטגן בצל גדול קצוץ במעט שמן להזהבה,נוסיף קופסת פיטריות שמפיניון מסוננות מנוזלים לעוד 10 דק' של טיגון ולאחר מכן 300 גר' בשר בקר טחון... נפורר עם מזלג ונטגן עד שהבשר משנה את צבעו.

  5. כעת נתבל בקורט בהרט/ראס אלחנות, מלח, כמון, פלפל שחור ומעט פלפל צ'ילי גרוס לערבב, ולשפר טעמים לפי הטעם הרצוי לכם. כעת נוסיף חצי צרור פטרוזיליה קצוצה ונכבה את האש.🌸סיון🌸

  6. על תבנית נפזר 2 כוסות מלח גס ונניח 6 תפוחי אדמה שטופים ויבשים... נכניס לתנור על מצב גריל 250 מעלות עד שהתפוח אדמה משחיר נהפוך גם לצד השני.

  7. נפתח את התפוח אדמה, נוציא מעט מהפנים שלו ונמלא בבשר נזלף טחינה מוכנה לפי הוראות היצרן ובתיאבון.

  8. לא לשכוח לשתף ולתייג אותי אם הכנתם ואהבתם😘