לןגן

אמפנדס מטוגן במילוי גבינות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 29/04/2017 | 15:34
אמפנדס מטוגן במילוי גבינות

תקציר המתכון: תקשיבו טוב, זה נחטף כמו גרעינים ראו הוזהרתן. בצק כמו פלסטלינה נוח לעבודה וטעים ברמות שאי אפשר לתאר😍😍😍

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לבצק

מצרכים למילוי

אפשר להוסיף למילוי כל דבר שאוהבים כמו

לטיגון

אופן הכנה

  1. ממיסים בסיר את החמאה עם החלב, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.

  2. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים עם כף מעץ עד שהבצק נפרד מהדפנות ומתקבל בצק רך ונוח לשימוש(כמו פלסטלינה).

  3. מרדדים את הבצק דק דק מכיוון שהטיגון קצר יחסית, קורצים עיגולים, מניחים כפית מהמילוי במרכז ומהדקים את הקצוות לצורת ירח.

  4. טובלים בביצה טרופה ומצפים בפרורי לחם ומטגנים בשמן לא עמוק על להבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים.

  5. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤