קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לשטוף את האורז ולהוסיף:
פטרוזליה בצל ושום קצוצים דק (עדיף במעבד מזון) כף שמן כפית מלח ומעט פלפל שחור.
לערבב היטב.
להוריד את הראש של הפלפלים ולנקות מגרעינים. לרוקן את הקישואים עם "קישואן".
בסיר שטוח רחב לשים 2 כפות שמן ו 3 שיני שום פרוסות ואת התוכן שרוקנו מהקישואים.
למלא את הקישואים והפלפלים בתערובת האורז. לא לדחוס מידי -למלא כשלושת רבעים.
להניח בסיר שיתמכו אחד את השני כדי שלא יתהפכו בבישול.
לאדות כמה דקות על אש גבוהה.
בקערה לשים את רסק העגבניות להוסיף כפית מלח ופלפל שחור להוסיף מים רותחים לערבב ולשפוך על הממולאים. יש לשפוך כף מהרוטב לתוך הפלפל. להשלים במים רותים עד גובה הפלפל.
לבשל על אש קטנה שעה.